Beinir
Toivotamme sinut tervetulleeksi islanninhevosten pariin! Beinir on saanut alkunsa vuonna 2008, mutta matka tyssäsi lyhyeen muutaman kasvatin jälkeen. Syksyllä 2013 omistajan into palautui taas virtuaalihevosten ja islanninhevosten pariin, joten Beinir on päässyt nousemaan taas jaloilleen. Vanhat hevoset olivat päässeet jo ikääntymään reilusti, mutta vanhasta sakista on vielä kolme sitkeää sissiä jäljellä!
Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita islanninhevosia niin jalostukseen, kuin kilpakentille - miksei myös ratsastuskouluihin luottoratsuiksi. Linjoissamme pyrimme säilyttämään vanhempaa islantilaista verta, yhdistäen näitä linjoja kuitenkin myös uudempaan sukupolveen.
Hevosemme asuvat pääasiassa suurella laitumella vuoden ympäri, mutta pihapiiristä löytyy myös pihattopaikkoja sekä varsinainen tallikin. Lauman koosta huolimatta pyrimme aina tarjoamaan jokaiselle hevoselle sen yksilöllisten tarpeiden mukaista hoitoa, jotta voimme taata hevosten hyvinvoinnin ja arvon niin jalostuksessa kuin perhehevosenakin. Pidemmittä puheitta päästän sinut nyt tutkimaan tilojamme, toivottavasti viihdyt!

    - wishmaster (VRL-02889, CAR)

Viimeisimmät kuulumiset

30.05.2014 - Arkemme etenee tasaisen rauhallisesti. Varsarintamalla on ollut hiljaista, mutta kesän aikana tämä toivottavasti korjaantuu ja saamme arkeamme ilahduttavia karvaisia issikkavarsoja! Kilpailueläkettä alkaa lähestymään jo useampi hevosemme, tänään kilparadoilta pois jäi Sunna, jolla onkin upeat 40 sijoitusta ARJ-kilpailuista. Kilpailevia hevosia kuitenkin vielä riittää, joten yritetään saada kesän kunniaksi järjestettyä Beinirissäkin taas ARJ kilpailut pian.

16.03.2014 - Kuten saatatte huomata, islantilaisemme ovat saaneet uuden uutukaisen ulkonäön! Sivut ovat edelleen rempallaan ja ulkoasun vaihtaminen tapahtuu pikkuhiljaa kiinnostuksen mukaan.
Issikkamme ovat keränneet mukavia määriä sijoituksia ARJ-kisojen tämänhetkisestä vähyydestä huolimatta ja piakkoin suunnitteilla onkin muutaman hevosen valmisteleminen ARJ-laatuarvosteluun. Tämä edellyttää kuitenkin pienoista varsatehtailua, jotta saadaan jälkeläisnäytötkin hanskaan.

13.03.2014 - Beinir on ollut sivujensa osalta hieman päivitystauolla oman kiinnostukseni katkeilun vuoksi. Hevoset ovat kuitenkin taustalla jatkuvasti kisaamassa ja tekstejä putkahtelee, kun jaksan niitä väsäillä. Tallista on lähtenyt pieni kourallinen issikoita maailmalle, eli laumamme kevennyttyä ehdin panostaa enemmän jäljellä oleviin yksilöinä ja täten päästään toivottavasti useammankin kanssa ARJ-laatuarvosteluun!

Mukavaa kevään alkua!