Heavyweight Drafting

etusivu - esittely - hevoset - toiminta - vieraskirja

© flickr/cecily dyer CC BY-NC-SA 2.0

Tässä kuvassa on talon rakennuksessa mukana olleet miehet. Artur on aidalla istuvista toinen vasemmalta, Teuvo Holopainen puolestaan on seisovista miehistä vasemman puoleisin.

Näiden miesten ansioista Artur sai kestävän katon päänsä päälle ja pääsi miesten mukaan kylälle kaljottelemaan. Kylän ainoassa pubissa miehet viettivät melkein päivittäin aikaansa, kun rakennustyöt olivat talolla loppuneet. He pelasivat paljon korttia ja haastoivat läpikulkumatkalla olevia kulkijoita uhkapeleihin voittaen sievoisia summia. Myöhemmin Artur sai kylältä myös töitä kengitysseppänä, jota kautta hän opetteli hevosten käsittelyä. Palkkioksi he sopivatkin pomon kanssa, että kolmen kuukauden työn jälkeen Artur saisi kengittäjältä hevosen itselleen.
Kolmen kuukauden jälkeen mies olikin onnellinen hevosen omistaja ja hän pystyi laajentamaan pihamaansa viljelyksiä. Hevonen oli kylällä selkeä vaurauden merkki ja tämän ansioista naisetkin alkoivat kiinnostua Arturista yhä enemmän. Eikä tästä mennyt kovinkaan kauaa, kun Artur meni naimisiin tummaverikön Olgan kanssa.

Artur ja Olga olivat siunattuja kolmella lapsella ja rahahuoliakaan heillä ei pahemmin ollut, vaikkeivät he rikkaitakaan olleet. Tila laajeni entisestään , kunnes pariskunta jättäytyi tilan töistä kokonaan, luvuttaen sen vanhimmalle pojalleen Martti Aaltoselle.

Lähteenä Artur Aaltosen päiväkirja, joka löytyy edelleen hyvästä tallesta tilan päärakennuksen "aarrevintiltä". Se on ulkopuolisten luettavissa vain erityistapahtumissa.

Huomaathan, että tämä teksti on mielikuvituksen tuotetta, eikä teksti liity todellisuudessa millään tavalla sivulla esiintyvään kuvaan.

Ulkoasu © wishmaster Tausta © Patterncooler Kuva © State Library of South Australia
Tämä on virtuaalitalli! This is a sim game stable!