Heavyweight Drafting

etusivu - esittely - hevoset - toiminta - vieraskirja

© flickr/Susie Blackmon CC BY-NC 2.0

Martti ja Margaret Aaltonen jatkoivat tilan pyörittämistä vanhempien Aaltosten nukuttua pois. Heille syntyi viisi lasta, jotka temmelsivät tilan ympäristössä kuin viimeistä päivää. Margaret oli erittäin kiinnostunut hevosten kouluttamisesta ja ratsastuksesta, joten muutaman työhevosen lisäksi talliin hankittiin myös ratsuhevosia. Jotta hevosille saatiin tilaa, suurin osa naudoista myytiin pois ja niillä rahoilla Martti rakensi tilan kanoille ja muutamalle vuohelle.

Martin huolehtiessa peltotöistä ja rakennusten kunnostamisesta, Margaret pystyi keskittymään lasten kasvatukseen. Pelloilta alkoi riittää viljaa myytäväksi läheiselle myllylle ja näillä lisätuloilla Margaret osti myös lapsille sopivia hevosia, kiinnostuen yhä enemmän hevosjalostuksesta, erityisesti suomenhevosista. Vaikka suomenhevosvarsoja onkin syntynyt tilalle koko Aaltosen suvun ajan, teki Margaret silti suuren harppauksen jalostuksen kannalta. Hevosmäärä lisääntyi ja yhtenäinen työhevoslinja alkoi muodostua.

Martin ja Margaretin jäätyä eläkkeelle, tila siirtyi sen nykyisille omistajilleen ja on vuosien myötä muokkautunut pisteeseen, jossa se nykypäivänä on.

Huomaathan, että tämä teksti on mielikuvituksen tuotetta, eikä teksti liity todellisuudessa millään tavalla sivulla esiintyvään kuvaan.

Ulkoasu © wishmaster Tausta © Patterncooler Kuva © State Library of South Australia
Tämä on virtuaalitalli! This is a sim game stable!