Brigadier Stud

And I heard, as it were, the noise of thunder: One of the four beasts saying: "Come and see." And I saw. And behold, a white horse.

Myyntihevoset

Myyntihevosista suurin osa on omia kasvatteja, mutta toisinaan joukossa saattaa olla myös tuonteja, jotka eivät syystä tai toisesta sovi tarkoituksiimme. Myyntihevosia koskevat samat säännöt kuin kasvattejamme. Myyntiehdot voit lukea kasvatus-sivulta.

1. o./t. Wister Rasmaretto/Alrighty
holstein, 3-polvinen
koulupainotteinen
i: Devilish Rotfuchs e: Wister Antiquity

Veikeän utelias tapaus, jolla makea palkittu suku isän puolelta (isä menossa myös piakkoin laatikseen). Emän puolelta vielä hieman raaka, mutta asia korjaantuu ajan myötä. Pätevä kouluvarsa kunnianhimoiseen kotiin, jossa eteneminen voi olla rauhallisempaakin. Pääasia, että pääsee rakastavaan kotiin, jossa ymmärretään sen jekkuja.
3. o./t. Wister Rattler/Catrini
fwb, 4-polvinen
koulupainotteinen
i: Wister Red Wolf e: Suprant Catfight

Vahvasti suprantilaisesta suvusta tuleva varsa, jolla hienot edellytykset kouluradoille. Suvussa mukava määrä palkittuja hevosia ja luku sen kuin nousee vanhempien päästessä myös laatuarvosteluun. Ehdottomasti vain kilpailevaan kotiin, jossa pääsee myös jalostukseen. Kiireaikataulua ei kuitenkaan ole.
4. o./t. Wister Gin-Dew-It/Scrumptious
holstein, 3-polvinen
koulupainotteinen
i: Wister Gunfire e: Scandalous Thrill

Raa'asta suvusta kivaa piristystä tallisi holsteinkantaan! Kouluradoille soveltuva passeli paketti, jonka kanssa saa rauhassa puuhastella. Utelias ja vekkuli kaveri - ei varmasti ole ongelmia kouluttaa satulan alle ja mieleisekseen ratsuksi.